Započni karijeru

Tražimo studenta ili studenticu za pripravništvo ili praksu (osobu bez prethodnog iskustva) koja bi se pridružila našem razvojnom timu! Nudimo poticajno radno okruženje i timski rad s iskusnim profesionalcima.

Od tebe očekujemo strast za učenjem, predanost i poštivanje vremenskih rokova. Poželjno je predznanje vezano uz Internet, web i mobilne tehnologije, razumijevanje i želja za dodatnim usavršavanjem u razvoju softvera, marketinga i poslovnih procesa.

Ono što ti mi možemo ponuditi, osim odlične mogućnosti za učenje novih vještina, su temelji za početak karijere koja će ti pružiti puno mogućnosti za budućnost. Napravi prvi korak i prijavi se već danas kako bismo mogli saznati možemo li upravo tebi ponuditi priliku!

DITDOT d.o.o.

Prijavite se na otvorenu poziciju

Programer (m/ž) Pripravništvo i praksa

Imaš puno ideja, motivaciju i sposobnost rješavanja problema? Timski si igrač, ali možeš raditi samostalno kad zatreba? Razvoj softvera/web aplikacija je tvoja specijalnost i strast? Tražimo ambicioznog mladog programera koji će nam pomoći u izradi naprednih web i softverskih rješenja. Javi nam se ako posjeduješ bilo koju od navedenih vještina/programskih jezika: back-end development (C#, PHP, Java, Swift), front-end development (JavaScript, CSS, HTML, React, Vue), full-stack development.

UX/UI dizajner (m/ž) Pripravništvo i praksa

Imaš puno ideja, motivaciju i sposobnost rješavanja problema? Timski si igrač, ali možeš raditi samostalno kad zatreba? Ne pristaješ na korisničko iskustvo koje je manje od savršenog? Vrlo nam je važan izgled konačnog proizvoda i dizajniranje izvrsnog korisničkog iskustva. Vidimo te u našem timu ako te zanima web dizajn, interakcija s digitalnim proizvodima i neprestano istraživanje novih trendova.

Social media i marketing (m/ž) Pripravništvo i praksa

Imaš puno ideja, motivaciju i sposobnost rješavanja problema? Timski si igrač, ali možeš raditi samostalno kad zatreba? Voliš i poznaješ online marketing i društvene mreže kao svoj džep? Dobra priča je pola uspjeha. Tražimo mladog profesionalca koji će nam pomoći prenijeti priču potencijalnim i postojećim klijentima. Ti znaš kako planirati, kreirati i plasirati sadržaj na društvene mreže, te istaknuti prednosti na pravi način. Prijavi se na oglas i postani naš službeni ambasador.

Content creator (m/ž) Pripravništvo i praksa

Imaš puno ideja, motivaciju i sposobnost rješavanja problema? Posjeduješ vještinu stvaranja čitkog, pitkog i kreativnog contenta? Tražimo nadahnutog autora sa vještinom izrade tekstova i ostalih sadržaja koji će nas ostaviti bez teksta. Ti znaš kako napraviti sadržaj kojeg podjednako vole klijenti i Google, prilagođen za različite digitalne kanale.