Posao i karijere

Uvijek smo u potrazi za talentiranim i strastvenim pojedincima. Želiš raditi sa mladim, kreativnim i stručnim ljudima? Sudjelovati u cijelom razvojnom procesu inovativnih projekata u opuštenoj i profesionalnoj atmosferi? Postani dio našeg tima!

Zašto raditi s nama?

Izazovni projekti

Radimo na zanimljivim projektima, pretvaramo ideje u stvarnost

Profesionalni razvoj

Potičemo one koji vole učiti, razvijati se i usvajati znanja koja nudimo

Radna atmosfera

Stvorili smo ugodno radno okruženje, s puno mogućnosti za rast i razvoj

Fleksibilnost

Smatramo da je bitna ravnoteža između posla i slobodnog vremena

Otvorene pozicije

Mi smo mala i bliska skupina profesionalaca, s jednom zajedničkom stvari: volimo svoj posao. Kreativno razvijamo i stvaramo, dobro surađujemo, rado savjetujemo i dijelimo svoje znanje i iskustva. Fleksibilni smo i otvoreni za različita mišljenja i pristupe - ono što nas zanima su isključivo rezultati. Pridruži nam se i pošaljite molbu za otvorene pozicije.

Pripravništvo i praksa

Studiraš, ali želiš raditi i učiti izvan faksa? Nemaš radno iskustvo? Ako voliš rad s najnovijim tehnologijama i živiš digital i IT, voljeli bismo te upoznati. Javi nam se! Tražimo mlade talente, prethodno iskustvo rada nije potrebno jer ćeš ga steći kod nas kroz pripravništvo ili stručnu praksu. Bitno nam je da si pozitivna i proaktivna osoba željna usavršavanja i učenja.

Otvorena molba

Misliš da bi se dobro uklopio, a trenutno nemamo otvorenu poziciju koja te zanima? Pošalji otvorenu molbu za posao! Vještine koje su nam potrebne su back-end development (C#, PHP, Java, Swift), front-end development (JavaScript, CSS, HTML, React, Vue), full-stack development, UI/UX dizajn, grafički dizajn, internet marketing, community management i content management. Priloži životopis i portfolio, a mi ćemo ti se javiti ako imamo savršeno radno mjesto za tebe.