Razvoj softvera

Uspješni digitalni proizvodi više su od linija koda. Vizija, kvalitetan razvojni proces i dobra inženjerska praksa ono su što čini razliku.

Web razvoj

Trebate modernu web stranicu ili web aplikaciju koje će ostvariti rezultate i zaokupiti vaše korisnike? Ideje pretvaramo u zaokružena digitalna iskustva izgrađena s performansama na umu.

Više ›

Mobilni razvoj

Uz korisnike udaljene samo nekoliko dodira, pripremite svoje poslovanje za mobilno tržište. Dizajnirat ćemo, izraditi i implementirati vašu Android, iOS ili višeplatformnu mobilnu aplikaciju po mjeri.

Više ›

Front-end razvoj

Sve je teže zadržati pozornost korisnika koji žele izvanredan UX/UI. Vaša web, mobilna ili hibridna aplikacija osvojit će ih na prvi pogled brzim, pristupačnim i atraktivno izrađenim sučeljem.

Više ›

Back-end razvoj

Kvalitetna računalna aplikacija temelji se na pouzdanosti, učinkovitosti i sigurnosti. Snažan i pouzdan backend omogućit će vašem digitalnom proizvodu brzu i glatku izvedbu u svakom trenutku.

Više ›

VR/AR razvoj

VR/AR tehnologija proširuje fizički svijet čineći vašu poruku moćnijom. Stvorite sasvim novo i nezaboravno digitalno iskustvo za svoju publiku s zanimljivim VR/AR proizvodima izrađenim po mjeri.

Više ›

Interaktivna multimedija

Privucite i zadržite pozornost vaših kupaca i korisnika. Prezentirajte svoju poruku i sadržaj interaktivno, koristeći prednosti raznih novih naprednih interaktivnih medija i pametnih uređaja.

Više ›

Strategija i rast

Ne postoji univerzalni pristup razvoju poslovanja koji odgovara svima. Usredotočite se na prave stvari da biste se istaknuli.

Korporativni identiteti

Kako bi bili zamijećeni, vaš identitet mora biti jedinstven i pružiti dosljednu sliku brenda. Iz procesa dizajna i istraživanja trebaju nastati elementi korporativnog identiteta usklađeni s vašom pričom.

Više ›

Internet marketing

Povećati svijest o vašem brendu znači isporučiti poruku pravim ljudima, na pravom mjestu i u pravo vrijeme. Težimo konkretnim učincima kao što su nalaženje novih korisnike te optimizaciji ROI-a.

Više ›

Digitalna strategija

Potrebna vam je digitalna prisutnost koja se obraća modernom potrošaču. Uz naše tehničke i marketinške vještine, možemo razviti digitalnu strategiju usklađenu s vašim poslovnim ciljevima.

Više ›

Konzalting usluge

Nije lako snalaziti se u dinamičnom digitalnom krajoliku. Konzalting je više od davanja savjeta - naše istraživanje, praćenje i analiza pomoći će vam u odlukama i ostvarenju vaših ciljeva.

Više ›

Tehnologije i alati

Pametnim korištenjem modernih alata i tehnologija poboljšavamo svoje usluge kako bismo bolje podržali vaše poslovne ciljeve.

React

React nudi dinamična korisnička sučelja bez negativnog učinka na performanse. Omogućuje jednostavniji razvoj, održavanje i rast kapaciteta čak i najsloženijih aplikacija.

Više ›

Vue

Vue.js je omiljen zbog svoje jednostavnosti, progresivnosti i mogućnosti integracije. To je alat koji je idealan za čitav niz projekata - od brze isporuke MVP-a do izrade sofisticiranih SPA-a po mjeri.

Više ›

Laravel

Kao vodeći PHP okvir, Laravel je savršen za razvoj web aplikacija po mjeri. Laravel se sa svojim ugrađenim opcijama brine o osnovama, tako da se mi možemo usredotočiti na izradu kvalitetnog proizvoda.

Više ›

Node

Node.js omogućuje izradu aplikacije u jednom programskom jeziku. Izvrsna je opcija za aplikacije na poslužitelju koje podnose velika opterećenja i oslanjaju se na često ažurirane podatke.

Više ›