Frontend je dio vašeg digitalnog proizvoda s kojim su vaši posjetitelji i korisnici u interakciji - njime stvarate korisničko iskustvo koje čini razliku između stjecanja i gubitka klijenta.

Ono što radimo najbolje je front-end razvoj po mjeri. Vjerujemo u platforme prilagođene vašem vizualnom identitetu i specifičnim potrebama. To znači da će vaš digitalni proizvod biti izrađen u skladu s ključnim aspektima vašeg brenda i vašim poslovnim ciljevima te se isticati kao jedinstven.

Osim što razvijamo korisnička sučelja, uvijek razmišljamo i o standardima, performansama i optimizaciji za tražilice. Bez obzira na to jesu li vam potrebne jednostavne web stranice izrađene pomoću HTML / CSS / JavaScript-e ili kompleksno SPA (Single-page application) rješenje, naša misija je završena kada je vaš proizvod prilagodljiv za sve uređaje te kompatibilan sa svim značajnim preglednicima i platformama po izboru.

UX / UI UX/UI razvoj i dizajn

Aplikacije i web stranice stvaraju se za korisnike, a korisnici preferiraju sučelja i interakcije koje su intuitivne, funkcionalne i ugodne. Naš proces izrade UX/UI obuhvaća sve od korisničkih istraživanja i strategije, preko izrade wireframeova i prototipova, do ispitivanja i analiza.

React React - Front-end tehnologije

React je najpopularnija front-end JavaScript biblioteka za izradu web sučelja. Koristeći virtualni DOM, React omogućuje razvoj vrlo dinamičnih aplikacija s puno korisničkih interakcija, što zahtijeva brzo ažuriranje korisničkog sučelja i dobre performanse.

React koristi pristup zasnovan na komponentama, podjelom korisničkog sučelja na manje dijelove koji se mogu ponovno upotrijebiti. Zbog toga se može koristiti za izradu složenih aplikacija, koje bez obzira na kompleksnost ostaju skalabilne i održive. Modularni način rada zajedno s izomorfnim mogućnostima značajno ubrzava cjelokupni razvojni proces.

Pomoću Reacta izrađujemo učinkovite web aplikacije, SPA i hibridne desktop aplikacije (zajedno s Electronom) koje odgovaraju potrebama korisnika. To je naš prvi izbor za razvoj velikih, skalabilnih i složenih aplikacija.

Vue.js Vue.js - Front-end tehnologije

Vue je minimalan i lagan JavaScript framework koji se koristi za razvoj korisničkih sučelja. Njegova veličina (~ 20 kB kompresirano) omogućuje brzo učitavanje Vue aplikacija. Vue je progresivan, što znači da se može postupno integrirati i lako koristiti s različitim JavaScript bibliotekama.

Vue koristimo za izgradnju modernih, jednostavnih i brzih SPA web aplikacija po mjeri ili za brzi razvoj pouzdanog MVP-a koji je spreman za tržište. Vue je također idealan za nadogradnju postojećih aplikacija integriranjem Vue komponenata.