Predviđanja kažu da će u 2023. broj mobilnih korisnika širom svijeta narasti na 7,33 milijarde, a industrija mobilnih aplikacija generirati 935 milijardi USD-a (izvor: Statista).

Pametni telefoni, tableti i ostali mobilni uređaji kao i raznolike mobilne aplikacije redefiniraju našu digitalnu i internet komunikaciju, pristup vijestima i interakciju s klijentima. Vrijeme je da i vaša tvrtka postane dio te mobilne interakcije.Naše iskustvo u razvoju mobilnih aplikacija po mjeri omogućuje nam da ponudimo cjelokupni proces razvoja koristeći najnovije tehnologije:

Apple iOS mobilne aplikacije

iOS razvoj sa programskim jezikom Swift omogućuje održavanje visokih standarda dizajna i funkcionalnosti iOS aplikacija. Stvoren u tvrtci Apple, Swift je dizajniran za rad u cijelom Appleovom ekosustavu (iOS, macOS, pa čak i Linux). Otvorenog je koda, izgrađen s obzirom na performanse i sigurnost, a omogućuje brzu implementaciju zbog svoje jednostavne sintakse.

Android Android mobilne aplikacije

Java i Kotlin su native Android programski jezici koji omogućuju pristup punom potencijalu i mogućnostima Android mobitela, tableta i drugih uređaja. Dugo vremena Java je bila standardni jezik za razvoj Android mobilnih aplikacija, budući da se Android sastoji od vlastitih API-ja i Java biblioteka.

Kotlin je novija alternativa Javi i jezik kojeg trenutno preferira Google za Android razvoj. Kotlin je potpuno interoperabilan s Javom, tako da se može koristiti u bilo kojem Java projektu bez potrebe za migracijom koda.

React Native React Native aplikacije

React Native je mobilni framework koji omogućuje izradu višeplatformnih mobilnih aplikacija za iOS, Android i Windows. Daje izgled i dojam nativne aplikacije koristeći i funkcionalnosti nativne platforme. Razvoj za više platformi uz dijeljenje baze koda smanjuje troškove i ubrzava proces razvoja. React Native je podržan od Facebooka i open-source zajednice, s bogatim ekosustavom alata i knjižnica.