Radimo svaki korak u suradnji s vama, ispitujemo i analiziramo vašu trenutnu internet prisutnost kao i postojeće poslovno digitalno okruženje. Nakon analize pružamo savjete, ideje i stručna mišljenja. Korištenjem prave digitalne strategije i odgovarajućih alata poboljšajte produktivnost poslovanja kao i vašu poziciju na tržištu.

Neka od područja naših konzultantskih usluga su IT infrastruktura, internet marketing, community management, content management, software development, poboljšanje tijeka rada i brand menadžment.

Digitalna strategija Digitalna strategija

Digitalna strategija je niz akcija planiranih za postizanje vaših digitalnih poslovnih ciljeva. Dobra strategija ne temelji se na pretpostavkama, već na podacima dobivenim istraživanjem. Analiza prisutnosti na Internetu, tržišta i konkurenata, razumijevanje ciljne publike, istraživanje trendova te kontrola kvalitete softvera samo su neke od osnova digitalne i brand strategije potrebnih za prepoznavanje najboljih prilika u digitalnom krajoliku.

Nakon što se upoznamo s vašim trenutnim digitalnim poslovnim okruženjem, razvijamo digitalnu strategiju - djelotvoran strateški akcijski plan koji će vam pomoći u ispunjavanju poslovnih ciljeva.

Kvaliteta softvera Kontrola kvalitete softvera

Aplikacije - Kontrola kvalitete softvera prati najbolje prakse i procese u razvoju digitalnih proizvoda koja udovoljavaju standardima visoke kvalitete. Provjerena i kvalitetna softverska osnova koja omogućuje upotrebljivost, brzinu, sigurnost i fleksibilnost smanjit će vaš proračun za daljnji razvoj i održavanje.

Web stranice - Kao glavna ulazna točka za nove kupce, web stranice nisu od manje važnosti. Kontrola kvalitete treba omogućiti upotrebljivost i budući razvoj bez problema. Nudimo kvalitetne i prilagođene testove, analize i revizije ključnih elemenata vaše web stranice - brzinu, Core Web Vitals, sigurnost, UX / UI i SEO.