Možemo surađivati neovisno o fazi razvoja vašeg digitalnog proizvoda. Bez obzira na to trebate li prilagođeni backend za svoju mobilnu aplikaciju ili integraciju u oblaku za vašu web uslugu - mi savjetujemo, gradimo i održavamo kao dio našeg isprobanog i testiranog procesa. Ono što dobivate su sigurna i skalabilna backend rješenja koja pružaju optimalne performanse.

Kvaliteta - Backend predstavlja temelj vašeg digitalnog proizvoda koji treba omogućiti skalabilne aplikacije na strani poslužitelja, učinkovite API-je te optimiziranu bazu podataka.

Sigurnost i arhitektura poslužitelja - Sigurnost je jedan od naših glavnih prioriteta. U procesu back-end razvoja koristimo samo vjerodostojne komponente, frameworkove i biblioteke. Dok stvaramo i upravljamo vašom poslužiteljskom infrastrukturom, oslanjamo se na pouzdana i provjerena VPS i Cloud hosting rješenja.

Upravljanje podacima - Učinkovito upravljanje podacima poboljšava produktivnost i organizaciju vašeg poslovanja. Razvoj, dizajn i administracija tradicionalnih SQL kao i NoSQL baza podataka održava podatke organiziranim, sigurnim i lako dostupnim.

Node Node.js programiranje

Node je asinkrono JavaScript okruženje koje omogućuje razvoj brzih i izuzetno fleksibilnih aplikacija na strani poslužitelja. Node omogućuje višeplatformni razvoj za desktop, web ili mobilne uređaje.

Korištenje JavaScript-e istovremeno za izgradnju frontend-a i backend-a pruža mogućnosti dijeljenja i ponovne upotrebe koda, što čini razvoj produktivnijim i bržim. Node također ima veliki ekosustav s mnogo programskih okvira kao što su Express i Meteor koji pomažu u još bržoj izradi aplikacija.

Node koristimo u više svrha: za izgradnju backend-a za web, mobilne i desktop aplikacije, Single-page aplikacije s prikazom na strani poslužitelja ili RESTful API-ja.

Laravel Laravel programiranje

Laravel je najpopularniji PHP okvir zasnovan na MVC (Model-View-Controller) arhitekturi. Osim lako razumljive i pragmatične sintakse, sadržava i mnoge ugrađene funkcije čime ubrzava proces razvoja. Jednostavno jedinično testiranje, sigurnost i snažna autentikacija neke su od značajki koje Laravel čine jednim od najpouzdanijih razvojnih alata. Laravel uključuje Blade alat za generiranje predložaka te se dobro integrira s front-end bibliotekama, što ga čini još omiljenijim kod programera.

Laravel možemo koristiti u izradi kompleksnih web aplikacija po mjeri (poput CMS-a ili web trgovina), kao i kod manjih projekata poput RESTful API-ja ili integracija s poslovnim rješenjima.

Python Python programiranje

Python je dinamični programski jezik visoke razine i prema indeksu TIOBE Programming Community, trenutno najpopularniji jezik programiranja.

Python je vrlo svestran i ima mnogo mogućnosti korištenja. One uključuju i primjenu u najmodernijim tehnologijama poput dubokog učenja i rudarenja podataka. Google i Facebook podržavaju razvoj open-source Python biblioteka strojnog učenja TensorFlow i PyTorch.

Osim toga, Python i njegovi web okviri kao što su Django i Flask odabir su mnogih programera za fleksibilan, pouzdan i brz back-end razvoj.

C# C# programiranje

C# je objektno orijentirani programski jezik razvijen od strane Microsofta. To je jezik opće namjene koji je jednostavan i siguran te vrlo dobro standardiziran. Zajedno sa .NET open-source platformom za razvoj softvera, C# je moćan i pouzdan alat za razvoj velikih poslovnih rješenja, web i mobilnih aplikacija, igara, VR/AR rješenja, IoT i cloud usluga.