Spremni smo pružiti vam podršku kvalificiranim timom stručnjaka za razvoj softvera. Imamo puno iskustva u radu u distribuiranom timskom okruženju i ponosimo se time što smo profesionalni, pouzdani i orijentirani na kvalitetu. Stručnjaci smo u programskim tehnologijama kao što su C#, PHP, Python, SQL, Java, HTML/CSS i JavaScript. Međutim, volimo istraživati i nova područja!

Bilo da se radi o intranetu, cloud-based aplikacijama, poslovnim i e-commerce rješenjima, jednostavnom sustavu za upravljanje web sadržajem ili naprednom specijaliziranom poslovnom sustavu - možemo vam pomoći izgraditi sjajan digitalni proizvod.

Web aplikacije su softverska rješenja kojima se pristupa preko interneta pomoću web preglednika bez potrebe za preuzimanjem dodatnog softvera.Postoje razne vrste, namjene kao i poslovni modeli web aplikacija, kao što su web trgovine, SaaS, informativni portali i sl.

SaaS (Software as a Service) je cloud-based model distribucije softvera. Jedna od prednosti ovog modela je što će vaše usluge i proizvode biti uvijek dostupne, s bilo kojeg mjesta, putem bilo kojeg uređaja.

Web shop Razvoj web trgovina

Ako počinjete novi e-commerce projekt tj. web trgovinu, ili nadograđujete postojeću, omogućit ćemo vam dosezanje većeg broja kupaca u svrhu povećanja prodaje. Izrađujemo učinkovita rješenja za web trgovine dizajnirana specifično za vaše potrebe, s naglaskom na jednostavno korištenje, održavanje i praćenje prodaje.

Startup Startup - Razvoj i savjetovanje

Ako planirate "sljedeću veliku stvar" sa svojim startup pothvatom, naš razvojni tim će vam pomoći doći do tržišta. Od poboljšanja vaših prezentacija, definiranja poslovnih modela, izrade prototipa, do razvoja, programiranja i lansiranja gotovog proizvoda, možemo vam pomoći u svakom koraku.

Poslovne aplikacije Poslovne aplikacije po mjeri

Poslovni softver po mjeri izrađen je kao potpora poslovnim procesima kako bi zadovoljio specifične potrebe vašeg poslovanja. Osim što vam pruža potrebne funkcionalnosti i ispunjava vaše zahtjeve za sigurnošću i privatnošću, kvalitetne poslovne web, mobilne ili desktop aplikacije izrađene po mjeri mogu se lako mijenjati, nadograđivati ili integrirati sa potrebnim sustavima.