Web i desktop aplikacije

Naše usluge obuhvaćaju razvoj i programiranje pouzdanih i učinkovitih web i desktop aplikacija. Intranet, cloud-based, poslovna i e-commerce rješenja - od jednostavnih sustava za upravljanje web sadržajem do naprednih specijaliziranih sustava. Specijalnosti: C#, PHP, Python, JavaScript, SQL.

Web aplikacije su softverska rješenja kojima se pristupa preko interneta pomoću web preglednika bez potrebe za preuzimanjem dodatnog softvera. Postoje razne vrste, namjene kao i poslovni modeli web aplikacija, kao što su web trgovine, SaaS, informativni portali i sl.

SaaS ("Software as a Service") je cloud-based model distribucije softvera. Jedna od prednosti ovog modela je što će vaše usluge i proizvode biti uvijek dostupne, s bilo kojeg mjesta, putem bilo kojeg uređaja.

Ako počinjete novi e-commerce projekt tj. web trgovinu, ili nadograđujete postojeću, omogućit ćemo vam dosezanje većeg broja kupaca u svrhu povećanja prodaje. Izrađujemo učinkovita rješenje dizajnirana specifično za vaše potrebe, s naglaskom na jednostavno korištenje, održavanje i praćenje prodaje.

Ako planirate "sljedeću veliku stvar" sa svojim startup pothvatom, naš razvojni tim će vam pomoći doći do tržišta. Od poboljšanja vaših prezentacija, definiranja poslovnih modela, izrade prototipa, do razvoja, programiranja i lansiranja gotovog proizvoda, možemo vam pomoći u svakom koraku.

Tagovi: web i desktop aplikacije, e-commerce, web trgovina, startup, poslovna rješenja, programiranje