Web dizajn i development

Približite svoju ciljanu skupinu te uspostavite svoju web prisutnost s atraktivno dizajniranim i pristupačnim web stranicama prilagodljivim za mobilne uređaje. Web stranice koje izrađujemo su intuitivne i jednostavne za korištenje, modernog i originalnog dizajna. Poseban naglasak stavljamo na brzinu učitavanja i optimizaciju za sve glavne web preglednike i pretraživače.

Snažna web prisutnost postala je imperativ u poslovnom svijetu. Informacije su dostupne svakome, bilo gdje u svijetu, u bilo koje vrijeme. Samim time, vaše tržište i mogućnosti se šire. Web stranica je mjesto gdje ćete istaknuti vizualni identitet tvrtke, proizvoda i usluga koje nudite. Ako se želite izdvojiti od konkurencije, izgled i sadržaj vaše stranice moraju privući pažnju vaših budućih klijenata.

Održavajte sadržaj stranice svježim i zanimljivim kako bi se vaši klijenti uvijek vraćali. CMS (Content Management System) posebno prilagođen vašim potrebama omogućava upravo to. Možemo vam izraditi snažan dinamički sustav za upravljanje i objavljivanje sadržaja, odnosno web aplikaciju koja omogućava jednostavno i intuitivno ažuriranje i upravljanje vašom stranicom iz vašeg web preglednika.

Naše web stranice su izrađene koristeći semantički ispravan HTML5 i CSS3 temeljenim na W3C standardima, te se ispravno prikazuju u svim web i mobilnim preglednicima. Također se trudimo obogatiti i pojednostaviti korisničko iskustvo korištenjem napredne nenametljive JavaScript-e. Prioritet kod serverskog programiranja stavljamo na sigurnost vaših podataka, koristeći tehnologije kao što su Python, Node.js, PHP, MySQL. Za dodatnu sigurnost vašu stranicu štitimo sa SSL certifikatom.

Veliki naglasak kod izrade internetske stranice stavljamo na optimizaciju za web pretraživače (SEO). SEO pomaže da se vaša stranica pojavljuje visoko na rezultatima web pretraživača (Google, Yahoo, MSN/Bing), te vam na taj način omogućuje da dobijete više ciljanih posjetitelja.

Osim dizajna i izrade web stranice ili aplikacije, nudimo i održavanje, povoljan smještaj stranica na server, rješavanje papirologije, kao i pružanje usluga savjetovanja. Sve što je potrebno je kontaktirati nas. Iznesite nam svoje ideje, želje ili zamisli, a mi ćemo vam dati svoje prijedloge i prezentirati vam sve mogućnosti.

Tagovi: web dizajn, web development, izrada web stranica, CMS, održavanje