Web dizajn i development

Približite svoju ciljanu skupinu i kupce te uspostavite svoju web prisutnost sa atraktivno dizajniranim i pristupačnim web stranicama prilagodljivim za mobilne uređaje. Web stranice koje izrađujemo su intuitivne i jednostavne za korištenje, sa modernim i originalnim dizajnom. Poseban naglasak stavljamo na brzinu učitavanja, te optimizaciju za sve glavne web preglednike i pretraživače.

Snažna web prisutnost postala imperativ u poslovnom svijetu. Informacije su dostupne svakome bilo gdje u svijetu u bilo koje vrijeme. Samim time, Vaše tržište i mogućnosti se šire. Web stranica je mjesto gdje ćete istaknuti vizualni identitet Vaše tvrtke, proizvoda i usluga koje nudite. Ako se želite izdvojiti od konkurencije, izgled Vaše stranice mora privući pažnju Vaših budućih klijenata.

Održavajte sadržaj svoje stranice svježim i zanimljivim kako bi se Vaši klijenti vraćali natrag. CMS (Content Management System) prilagođen Vašim potrebama, Vam omogućava upravo to. Možemo vam izraditi snažan dinamički sustav za upravljanje i objavljivanje sadržaja, tj. web aplikaciju koja omogućava jednostavno i intuitivno ažuriranje i upravljanje Vašom stranicom iz Vašeg web preglednika.

Naše web stranice su izrađene koristeći semantički ispravan HTML5 i CSS3 temeljenim na W3C standardima, te se ispravno prikazuju u svim web i mobilnim preglednicima. Također se trudimo obogatiti i pojednostaviti korisničko iskustvo korištenjem napredne nenametljive JavaScript-e. Prioritet kod serverskog programiranja stavljamo na sigurnost Vaših podataka, koristeći tehnologije kao što su Python, Node.js, PHP, MySQL. Za dodatnu sigurnost Vašu stranicu možemo zaštititi sa SSL certifikatom.

Veliki naglasak kod izrade Vaše stranice je također stavljen i na optimizaciju za web pretraživače (SEO). SEO pomaže da se Vaša stranica pojavljuje visoko na rezultatima web pretraživača (Google, Yahoo, MSN/Bing), te Vam na taj način omogućuje da dobijete više ciljanih posjetitelja.

Osim dizajna i izrade Vaše web stranice ili aplikacije, nudimo Vam i održavanje web stranica, povoljan smještaj stranica na server, rješavanje papirologije, kao i pružanje usluga savjetovanja. Sve što je potrebno je kontaktirati nas. Iznesite nam svoje ideje, želje i zamisli, a mi ćemo vam dati svoje prijedloge i prezentirati Vam sve mogućnosti.

Tagovi: web dizajn, development, izrada web stranica, CMS, održavanje