Web stranica je mjesto na kojem možete istaknuti osobnost i karakter vašeg brenda. Vaši proizvodi i usluge mogu privući pozornost, stvoriti dugotrajan dojam i ostvariti puno veći doseg na web stranici izrađenoj po mjeri. Izbjegavamo generičke predloške jer vjerujemo da svaki brend zaslužuje biti predstavljen na jedinstven način.

Web stranice koje izrađujemo su intuitivne i jednostavne za korištenje, vizualno atraktivne, modernog i originalnog dizajna. Međutim, sučelje je samo jedan dio dobro zaokružene web stranice. Kao pravi tehnički geekovi, brinemo o stvarima iza kulisa kao što su brzina i optimizacija za sve web preglednike i pretraživače.

Content Management - Održavajte sadržaj stranice svježim i zanimljivim kako bi se vaši klijenti uvijek vraćali. CMS (Content Management System) posebno prilagođen vašim potrebama omogućava upravo to. Možemo vam izraditi snažan dinamički sustav za upravljanje i objavljivanje sadržaja, odnosno web aplikaciju koja omogućava jednostavno i intuitivno ažuriranje i upravljanje vašom web stranicom iz vašeg web preglednika.

Web standardi - Naše web stranice su izrađene koristeći semantički ispravan HTML5 i CSS3 temeljenim na W3C standardima, te se ispravno prikazuju u svim web i mobilnim preglednicima. Također se trudimo obogatiti i pojednostaviti korisničko iskustvo korištenjem napredne nenametljive JavaScript-e.

Sigurnost - Prioritet kod serverskog programiranja stavljamo na sigurnost vaših podataka, koristeći tehnologije kao što su Python, Node.js, PHP, MySQL. Za dodatnu sigurnost vašu stranicu štitimo sa SSL certifikatom.

Optimizacija za tražilice - Veliki naglasak kod izrade internetske stranice stavljamo na optimizaciju za web pretraživače (SEO). SEO pomaže da se vaša stranica pojavljuje visoko na besplatnim rezultatima web pretraživača (Google, Yahoo!, Bing), te vam na taj način omogućuje da dobijete više ciljanih posjetitelja.

Savjetovanje - Osim dizajna i izrade web stranice ili aplikacije, nudimo i održavanje, povoljan smještaj stranica na server, rješavanje papirologije, kao i pružanje usluga savjetovanja. Sve što je potrebno je kontaktirati nas. Iznesite nam svoje ideje, želje ili zamisli, a mi ćemo vam dati svoje prijedloge i prezentirati vam sve mogućnosti.

Web optimizacija Web optimizacija i brzina

Kvaliteta i brzina učitavanja vaše web stranice utječu na korisničko iskustvo kao i na to kako će web stranica biti rangirana na rezultatima pretraživanja. Cilj je optimizacije učiniti vašu web stranicu privlačnom kako tražilicama tako i korisnicima - što rezultira većim prometom, nižim stopama napuštanja stranica i boljim konverzijama.

Nudimo temeljite analize i provjere vaših web stranica praćene akcijskim planom za poboljšanje sadržaja, tehničkih aspekata i učinkovitosti.

Alati za optimizaciju, kao što su Lighthouse i Google Page Speed ​​Insights, mogu pružiti korisne trenutne informacije o performansama, pristupačnost i SEO-u vaše web stranice. Googleovi osnovni vitalni podaci (Core Web vitals) signali su kvalitete web stranice i važan čimbenik rangiranja. Ključni Core Web Vitals mjerni podaci - Largest Contentful Paint (LCP), First Input Delay (FID) ili Cumulative Layout Shift (CLS) važni su za poboljšanje korisničkog iskustva i rangiranje u pretraživanju.