Interaktivna multimedija osnažit će dojam kod vaših klijenata. Ako je vaš cilj povećanje prodaje, predstavljanje novog proizvoda ili usluge, edukacija zaposlenika i slično, korporativna multimedijska prezentacija može biti jedan od najučinkovitijih alata za taj posao. Prema raznim posljednjim istraživanjima, oko 70% stručnjaka za marketing smatra predstavljanje interaktivnog sadržaja ključnim za privlačenje publike, a velika većina ispitanika vjeruje da je fleksibilna prezentacija s dvosmjernom interakcijom privlačnija od uobičajene linearne prezentacije.

Izradit ćemo interaktivni doživljaj koji će približiti vašu poruku budućim klijentima ili zaposlenicima, putem različitih medija i tehnologija prikazivanja (DVD, touch screen, mobilni uređaji, virtual reality naočale, projekcije, itd..). Iskoristite nove tehnologije kako bi se povezali s vašim klijentima na nove i vrlo zanimljive načine. Također, nudimo i računalno izrađene 2D i 3D animacije po narudžbi, kao i audio produkciju za sve vaše digitalne interaktivne prezentacije.

Osobitog iskustva i znanja imamo u osmišljavanju i realizaciji interaktivnih multimedijskih muzejskih izložbi što mogu potvrditi naši zadovoljni klijenti s kojima surađujemo već dugi niz godina.