Ako želite interaktivne i zabavne igre za promotivne svrhe, virtualne vodiče, digitalne brošure svojih proizvoda ili nešto slično, rado ćemo oživjeti vaše ideje.

Interaktivna multimedija osnažit će dojam kod vaših klijenata. Ako je vaš cilj povećanje prodaje, predstavljanje novog proizvoda ili usluge, edukacija zaposlenika i slično, korporativna multimedijska prezentacija može biti jedan od najučinkovitijih alata za taj posao. Prema raznim posljednjim istraživanjima, oko 70% stručnjaka za marketing smatra predstavljanje interaktivnog sadržaja ključnim za privlačenje publike, a velika većina ispitanika vjeruje da je fleksibilna prezentacija s dvosmjernom interakcijom privlačnija od uobičajene linearne prezentacije.

Izradit ćemo interaktivni doživljaj koji će približiti vašu poruku klijentima ili zaposlenicima, putem različitih medija i tehnologija prikazivanja (touch screen, mobilni uređaji, virtual reality naočale, projekcije, itd..). Iskoristite nove tehnologije kako bi se povezali s vašim klijentima na nove i vrlo zanimljive načine. Također, nudimo i računalno izrađene 2D i 3D animacije po narudžbi, kao i audio produkciju za sve vaše digitalne interaktivne prezentacije.

Muzejske izložbe Interaktivne muzejske izložbe

Osobitog iskustva i znanja imamo u osmišljavanju i realizaciji interaktivnih multimedijskih muzejskih izložbi što mogu potvrditi naši zadovoljni klijenti s kojima surađujemo već dugi niz godina.