Korporativni identiteti

Istaknite se među konkurencijom sa privlačnim logotipom i korporativnim identitetom Vaše tvrtke, proizvoda ili projekta. Korporativni identitet pomaže Vam uspostaviti filozofiju i viziju Vaše tvrtke, s kojima se Vaši klijenti i poslovni partneri mogu poistovjetiti.

Vaš korporativni tj. vizualni identitet bi trebao biti trajno rješenje, u skladu sa željenim imidžem koji želite predstaviti ciljanoj skupini. On bi trebao povećati prepoznatljivost i dosljednost kroz svu Vašu komunikaciju, promociju i distribuciju korporativnih materijala, podjednako unutar i izvan Vaše tvrtke. Osnovni elementi pri stvaranju identiteta tvrtke uključuju naziv, zaštitni znak, logotip i boje, te primarna sredstva komunikacije (listovni papir, memorandum, omotnica, pečat i posjetnica). Izrađujemo i knjigu standarda tj. priručnik koji Vam služi za pomoć u primjeni elemenata Vašeg vizualnog identiteta za svaki konkretan slučaj.

Također nudimo i povezane usluge grafičkog i digitalnog dizajna tj. oblikovanja koje uključuju i pripremu za tisak (DTP), te dizajn promotivnih materijala (brošura, letaka, plakata, oglasa, itd..).

Naš pristup dizajnu i izradi vizualnog identiteta nastoji eliminirati sve nepotrebne komplikacije. Glavni cilj u svim našim projektima je postići vizualno atraktivno, originalno i trajno rješenje kroz analizu, istraživanje, komunikaciju s klijentom i istraživanjem ciljane skupine. Neka Vaš vizualni identitet postane prepoznatljiv brend koji će odražavati Vaše vrijednosti i kvalitetu, te osnažiti osjećaj povjerenja Vaših klijenata i korisnika.

Tagovi: korporativni i vizualni identitet, logotip, promo materijali, brend